7 Şubat 2013 Perşembe

Ankara Mobilya Arayışı!


Sevgili arkadaşlar! Özellikle Ankaralılar'a sesleniyorum!

( Nasıl ama? Şahane değil mi :) )

Ankarada bu tarz romantik mobilyaları nerede bulabiliriz?

Cevaplarınızı bekliyorummm...

Teşekkürler şimdiden :)

Kaynak

29 yorum:

  1. tatlım inşallah Ankaralılar sana cevap veriri :)
    takım gerçekten çok güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  2. Sherwood mobilya diyeceğim ama fiyatları epey yüksek :/ Onun dışında sitelerde bi kaç tane dükkan vardı şu büyük bi caddesi var ya orada, sanırım karacakaya caddesi adı. Ama hepsinin dışında ben Tepe home u tavsiye ederim. Orada sürekli bir indirim oluyor. Bence bi bakın ^_^

    YanıtlaSil
  3. Ankarada nerede bulabilirsin bilmiyorum ama koltukların kumaşını özellikle çok beğendiğimi söylemeden edemeyeceğim ;))
    bir de saate bayıldımmm ;)

    YanıtlaSil
  4. Sitelerde Karacakaya caddesinde tüm mobilyacılarda neredeyse var bu tarz mobilyalar:) Biraz daha uygun fiyat arıyosanız da bir paralel caddesinde var:)

    YanıtlaSil
  5. Ankara'damıydın sende?Mobilyalar şahane gerçekten ,Kentpark ta Lazzoni mobilyada belki bulabilirsin.Sitelerde de mutlaka vardır,yada senin isteğine göre yapma şansları olabiliyor.Zevkine bayılıyorum:))

    YanıtlaSil
  6. Ankaralı değilim ama tüm mobilyalarımızı Ankara Sİteler' den aldık. özellikle belirtebileceğim bir mağaza ismi yok, ama oraya gidersen bu tarz mobilyaların olduğu pek çok mağaza görebilirsin. envai çeşit mobilyanın tek adresi diyebilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstanbuldaydın di mi? Yani Ankaradan İstanbula mı gönderdiler mobilyaları? Ben de önümüzdeki ay taşınacağım inşallah.Gideceğim yerde istediğim gibi mobilya bulabilir miyim bilmiyorum.O yüzden buradan alayım diyorum ama...

      Sil
  7. ben ankarada değilim ama mobilyaları ordan almıştık..sitelerde yok yok bence orda kesin vardır,harika şeyler var çünkü..

    YanıtlaSil
  8. Özel olarak hatırladığım bir isim yok ama mobilyacılar sitesinde buna benzer ve zevkine göre her türlü mobilyayı bulursunuz,kolay gelsin şimdiden çünkü oraya girince çıkmak çok zordur:)

    YanıtlaSil
  9. evet sitelere giderseniz birçok çeşit bulabilirsiniz istediğiniz şekilde yaptırabilirsiniz de..
    babam da sitelerdeki mobilyacılardan biridir çocukluğum da oralarda geçti iyi bilirim :)
    Ben de evilik arefesinde olduğum için çok araştırıyorum
    http://www.sitelerankara.com.tr/mobilya/anasayfa.php
    bu verdğim sitede birçok alternatif var kolay gelsinn :)

    YanıtlaSil
  10. Sitelere bakmalisim mutlaka canim iki cadde var birinde oldukca pahali birinde ise daha uygun fiyatlilar var uretici olduklari icin istesigin degisikligide yapabilirsin modelin icinde onun disinda suan moda olsugu icin her kurumsal markadada bile var hatta moda life condita gibi oldukca uygun markalarda bile var onlarda degisiklik yapma imkani veriyorlar birde özbay mobilya var ankarada baya subesi var internet siteleride var suan orda buyuk indirim var radyoda duydum gecen reklamlarini onlarda baya cesit var bu tarzda cok katli baya buyuk magazalari var bende kose takimi almistim oturma odasi icin kki sene oldu hala deforme olmadi hic oldukca memnun kaldim özbaya bakmani kesinlikle oneririm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. özbayın sitesine baktım şimdi indirim göremedim ama fiyatlar değişken genelde avangarde olanlar yüksek:) aslında istediğim hem avangarde hem de zarif bir şey:)

      Sil
  11. Ben Ankaraya taşındığımda istedğim ,aslında çok basit olan, koltukları bulamamıştım.Hatırlıyorumda okadar çok gezmiştim ki.Sonunda Mudodan almıştım.İndirim zamanı çokda iniyor fiyatları.Sana kolay gelsin çarpık bacaklı koltuklar pek de hoş.

    YanıtlaSil
  12. sitelerde bulabilirisn canım,karacakaya cad., ali güler ve ismet möbleye bi bak derim..

    YanıtlaSil
  13. Canım ben sana firma ismi vereceğim.Aylarca araştırdım.Şubat ayının karında kışında Sitelerde dolaşmadığım mağaza kalmadı.Benim sevdiğim tarz vintage ve country.Yemek masası arıyordum.Tepe home,mudo malum çok pahalı,memur olarak gücümüz yetmez,gerek de yok milyarlar vermeye.Firma adı SN Mobilya.İnan aynı masayı sitelerde birkaç mağazanın verdiği fiyatın yarısına aldım.İlerleyen günlerde blogta paylaşacağım.Fabrika satış mağazası Gölbaşında.Ama mağazası Sitelerde de açıldı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnternet sitesine baktım, kendi mağazasında daha çok çeşit vardır herhalde.Yani yukarıdaki takımın fiyatı 7 bin küsur.Acıyorum o kadar para vermeye:S Merakla bekliyorum paylaşımını!!! :)

      Sil
  14. Ankaraa ;)
    Aynı şehirden seslenen blog dostlarının olması ne kadar güzel bir duygu.
    Canım Rabiacığım aslında gerekli adresi vermiş ama eğer hazır almak istersen, Ümitköyde Anse avm var, sırf mobilya üzerine, fiyatlar ne yazık ki pahalı ama dediğim gibi eğer hazır almak istersen, bir çok mobilya markasının bulunduğu bir avm'dir canım, aklında bulunsun.

    YanıtlaSil
  15. Arkadaşlar, hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.Çok sağolun, sanırım sitelere gitmek şart oldu :)

    YanıtlaSil
  16. Çok şık ve ferah duruyorlar. Eğer bulup alabilirsen eğer çok şık aksesuarlarla süsleyeceğine eminim. Umarım senin olurlar ve Allah güle güle oturmayı nasip eder :)

    YanıtlaSil
  17. http://www.modalife.com/oturma-gruplari/koltuk-takimlari/avangart-oturma-grubu.html
    Birde buna bakin derim magazda pembe rengini gormustum ben hem uygun fiyatli hem hos duruyor buna benzer birkac model daha vardi istanbul yolundaki showroom larinda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ediyorum ilginize, baktım şimdi, en iyisi mağazaları gezip canlı canlı görmek olacak galiba :)

      Sil
  18. Merhabalar,
    Bir Ankara sakini olarak size Lazzoni ya da Zebrano yu önerebilirim (daha iki gün önce gördüm ve modellere bayıldım) biraz fiyatlı ama bunlara benzer pastel renklerin hakim olduğu koltuk ve takımlar orada var. Kentpark'a bakabilirsiniz. Ya da bir iki gün ayırıp siteleri karış karış gezebilirsiniz. Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  19. Muhakkak sitelere gitmelisin..

    YanıtlaSil
  20. ankarada kalitelı sağlam mobilya arayışı ıcındeyım sıtelerde yada başka bı yerde , yardımcı olurmsnz?

    YanıtlaSil
  21. zebrano mobilyada buna benzer şahane mobilyalar var bakmanızı tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  22. Ankara'ya kadar gelmene lüzum yok. Doğtaş Mobilya'da bulabilirsin. Zaten onun sitesindeki foto. Koleksiyonun adı Dolce Belleza. Umarım yardımcı olabilmişimdir😉

    YanıtlaSil
  23. Bunun ta kendisini istiyorsan Ankara'ya kadar gelmene gerek yok. Herhangi bir Doğtaş Mobilya'yaSitesindeki foto zaten. Koleksiyonun adı Dolce Balleza. Avangarde bir takım. Tercih meselesi. Umarım yardımcı olailmişimdir😉

    YanıtlaSil
  24. Cok tesekkurler herkese mobilyalarimi coktan aldim :)
    Mini fare: dogtasin oldugunu biliyorum kaynak koydum zaten:) ben ankarada oldugum icin ankaradaki mobilyacilardan almak istemistim bu tarz mobilyalardan. aldim da coktan teşekkürler ilginize:)

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar

Blogroll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...