5 Haziran 2012 Salı

Fransız Dantelli Havlu Takımım


Merhaba...
Bugün kendi yapmış olduğum havlu takımımı paylaşmak istiyorum.Fransız dantelini çok seviyorum,bu renkle uyumunu da çok sevdim:)Burada görmüş olduğunuz gibi,bir el havlusu ve de iki küçük havlu var.



Bu da banyo paspası tahmin edeceğiniz üzere.



Köşelere de birer fiyonk yerleştirdim.



Görüşmek üzereeee....

29 yorum:

  1. blog dünyasına hoşgeldiniz çok güzel çalışmalar ellerinize sağlık
    izleme butonunu göremediğim için ekleyemedim sevgiler

    YanıtlaSil
  2. hoşbulduk,çok teşekkür ederim:)şimdi ekledim.Yeni olduğum için yavaş yavaş öğreniyorum:)

    YanıtlaSil
  3. çok güzel olmuş ellerine sağlık. havlunun rengine bayıldım. dantelle uyumuda müthiş olmuş güle güle kullan. bu arada bloğun hayırlı olsun. aramıza hoş geldin.

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkürler, hoş bulduk:)bu rengi ben de çok seviyorum:)

    YanıtlaSil
  5. aramıza hoşgeldiniz...maşallah çok beceriklisiniz..ben de dikiş dikmeyi çok istiyorum, ilerde inşallah ;)

    YanıtlaSil
  6. merhaba.hoşgeldin...aklıma güzel çalışmalar geldi sayende.ben de bu haftasonu biraz kesip biçeyim.teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  7. pembe kabuk; hoşbulduk, çok teşekkür ederim:) bence zaten önemli olan istemek, gerisi geliyor bir şekilde:)

    pınarpare; merhaba hoşbulduk.İlham verebildiysem ne mutlu bana:)

    YanıtlaSil
  8. hoşgeldiniz, çok şık olmuş ellerinize sağlık .)kabul ederseniz yorumlardan kelime doğrulamayı kaldırmanızı tavsiye ederim. sevgiler .)

    YanıtlaSil
  9. hoşbulduk.teşekkürler:)bloggerın kendi ayarında o şekildeymiş,ben ayarlamamıştım.değiştirdim şimdi teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  10. tekrar hoşgeldn aramıza.peki bu havlu ceyizlik (yani sadece seyirlik) bişeymi ?kullanıldığında ne hale geliyor?yıkanınca o fiyonklar mahvolur.onlara çözüm arkalarına iğnelik olabilir.danteller bozulmuyor mu? ne çok soruyu ardarda sıraladım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece seyirlik değil elbette ama günlük alelade de kullanmıyorum.Aslına bakarsan daha yeni tamamladım sayılır, yani henüz tam olarak kullanmış değilim onu zaman gösterir ama pek bir şey olacağını sanmıyorum çünkü bu tarz dantellleri artık kıyafetlerde de görüyoruz onlar da yıkanıyor sonuçta ama fiyonk konusunda haklısın:) olsun soruların çokluğu önemli değil ben de epey uzun yazdım:)tekrar hoşbulduk bu arada:)

      Sil
  11. havluların rengine ve dantelin güzelliğine bayıldım ama bence fiyonk olmasa çok daha zengin gösterir.

    YanıtlaSil
  12. dantelin şıklık ve güzellik katmadığı biryer yok sanırım havlulardan anlaşıldığı gibi süperler...

    YanıtlaSil
  13. havlular harika olmuş, renk uyumunu çok beğendim, sizi takibe aldım eminim fikir açısından bir çok yardım alacam sizden, iyi çalışmalar

    YanıtlaSil
  14. MERHABA ASLINDA BENDE YENİYİM BURDA BLOGUNU TAKİBİME ALDIM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL FİKİRLER VAR BEN VAKİT BULUP PEK BİŞEY YAPAMIYORUM BLOĞUMDA ÖZELLİKLE BAŞINA GELEN TALİHSİZLIKDEN DOLAYI GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM ÇOK DEĞİŞİK BİR MİLLETİZ ANLAMIYORUM BEN BU İNSANLARI HERŞEY SÖMÜRGE İNSAN KİME GÜVENECEĞİNİ BİLEMİYOLAR ÇOKDA GEREKMİYO ASLINDA :) NESE BLOĞUNDA SADELİK TİTİZLİK VE TEMİZLİĞİNE BAYILDIM RESİMLER SON KALİTE HERŞEY MÜKEMMEL OLMUŞ ELİNE SAĞLIK LAFINDAN BIKMISINDIR BU ARADA ADIM CEREN SAMSUNDA YAŞIYORUM ÇOK ÇOK YOĞUN VE YENİ SÖZLÜ Bİ KZIM UMARIM GÜZEL BİR ARKADAŞLIK KURMAK DİLEĞİYLE TEŞEKKURLER

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler güzel düşüncelerin için, olacağı varmış diyelim:) fotoğraflarım daha kaliteli olabilir aslında bunun için yeni bir makine lazım:) tanıştığıma memnun oldum hayırlı olsun umarım herşey gönlünce olur görüşmek dileğiyle sevgiler...

      Sil
  15. merabalar dikiş bilmeme rağmen bi anda dikiş makinam havlum dantelim ve keçem olsun istedim sanırım güzel şeyler gördükçe böyle marifetlerim olsun istedim:)sana bi sorum olacaktı mesela fransız danteli olsun organze kurdelalar olsun nerden temin edebilirim bilgi verirsen sevinirim:)şimdiden teşekkürler emeğine saglık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. insan güzel şeyler gördükçe kendisi de yapmaya hevesleniyor:) hobi malzemeleri satan dükkanlar var.Mesela İstanbulda Eminönünden,Ankarada Kızılaydan,Bursada da Ulucaminin alt taraflarında uzun çarşının üstündeki Handaki dükkanlardan alabilirsin(adı aklıma gelmedi)yaşadığın şehirde bu tarz dükkanlar varsa onlarda bulabilirsin:)

      Sil
  16. dantel öyle hoş bir hava katıyor ki uygulandığı yere :)Ben de denemek istiyorum. Çok hoş olmuş,çok beğendim, hayırlı günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  17. merhaba
    blogunuzu yeni izlemeye başladım ve çok beğendim.Yapmış olduğunuz el emekleri harika çok güzel olmuş ellerinize emeğinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, çok teşekkürler beğenmenize çok sevindim:)

      Sil
  18. banyo paspası demeyee bin şahit lazım :)
    hiç basılır mı bu güzelim şeyin üstüne.
    ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  19. Çok güzel olmuş. Mora bayılırım zaten. Küpürler ise bayıldığım,her yerde kullanmak istediğim bir detay.Ben de düz banyo takımı alarak üzerine küpür eklettirmiştim. Anneannem sağolsun. Anneme de el havlusunu yaptırmıştım. Ayak havlusunu böyle yaptırmak hiç aklıma gelmemişti ama. Ayak havlusu ve el havlusu farklı renklerde yapılarak banyo takımından ayrılabilir ve gayette şık olur. Neyse artık bir ara el attırıveriyim :D

    YanıtlaSil
  20. ben sizi geç fark ettim galiba yorumu görücek misiniz bilmiyorum ama bu çalışmanıza bayıldım adeta tablo gibi duruyor dikişi bilmiyorum henüz ama çok hevesliyim yakında makinamida alıp başlıcam inş. kendime ve sevdiklerime böyle güzel işler çıkarmak istiyorum bu fikir sizin ama bende buna benzer şeyler yapmak istiyorum umarım sizin için sakıncası yoktur.Elinize emeğinize Sağlık Bende Bloğuma Beklerim Sizleri Ürünlerime Göz Atarsanız Çok Memnun Olurum :) http://sekerbutikkurabiyelervecupkekler.blogspot.com/
    https://www.facebook.com/Nefis.Butik.Kurabiyem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) çok teşekkür ederim. yapabilirsiniz tabi ki memnun olurum. illa ki ilham alıyoruz bir yerlerden. Sayfanıza bakıyorum şimdi :)

      Sevgiler

      Sil
    2. :) Çok Kibarsınız Teşekkürederim Ben Yorumunuzu Çok Geç Gördüm Nedense Kusura Bakmayın En Kısa Zamanda Denicam İnş. Onayınızı da Aldım Ya Kim Tutar Beni Desem :)) Sayfamı İncelediğiniz İçinde Ayrıca Teşekkürederim Tabi ki :)

      Sil

Popüler Yayınlar

Blogroll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...