23 Temmuz 2012 Pazartesi

Annemlerin Evinden...


Annemlere gitmişken, sizler için bir kaç fotoğraf çekeyim dedim. Hem blogumda biraz dekorasyona yer vermiş olurum hem de sizlere fikir olabilir:)


Bu yemek masası ve sandalyeler ayrı ayrı yerlerden alındı. Annemler kendileri kombin yaptılar yani:) Beyaz masaya yine beyaz sandalye almak yerine, sandalyeleri sütlü kahve tonlarında tercih ettiler.Çok uyumlu ve farklı bir görünüm elde ettiler diye düşünüyorum.


Bu sehpalar da takım değil. Alttakiler  C Sehpa diye tabir edilenlerden. Üstteki  ise modern bir dresuar. Çok belli olmamış ama dresuarın kulplarının ucu altın rengi o yüzden üzerindeki objeyle de çok uyum sağlıyor.


Ve en sonda çatı katındaki küçük mutfak. Bu mutfağın renklerini ben seçmiştim:) Tabi o zaman daha evli değildim nişanlıydım, annemlerin dizinin dibindeydim:)


Bu mutfak anca kalabalık misafirlerde, yukarı katta ihtiyaç olursa kullanılıyor. Aslında normalde kullandıkları mutfağın resmini de çekecektim ama nasip değilmiş. Belki bir dahaki sefere çekebilirim:) 

Ramazan Ayınızın bol bereketli, huzurlu ve maneviyat dolu geçmesi dileğiyle...:)

Hoşçakalınn:)

21 yorum:

  1. masa ve sandalyelerin uyumu gerçekten çok hoş Allah ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin hepinize inşallah

    YanıtlaSil
  2. Son derece sade bir güzellik, çok beğendim. Güle güle otursunlar.

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar sade ve soft; sevdim ben bu takımı :)

    Kırmızı mutfakta çok şirinmiş kutu gibi :)

    YanıtlaSil
  4. canım masa ve sandalyelerın uyumuna sehpalara ve senın zevkınle yapılmış mutfagıza bayıldım..anneler iyi günlerde otursunlar canım..

    YanıtlaSil
  5. beyaz rengi herzaman cok asil bulmusumdur.

    YanıtlaSil
  6. Merhaba bloguma hoş geldiniz. profiliniz deki resim dikkatimi çekti.Aynı renklerden bende masa örtüsü dikiyordum.Acaba bu nedir derken blogunuzu buldum.Sizde aramızda yeniymiş siniz.Aramıza da hoş geldiniz:))Bende pembeyi çok severim.....Sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbuldum siz de hoşgeldiniz. öyle mi tevafuk olmuş o zaman:) evet yeniyim 2 ay olmadı daha. görüşmek üzere:)

      Sil
  7. Sade,şık ve çok uyumlu kombinler olmuş hepsi de...

    YanıtlaSil
  8. Masa çok enteresan olmuş. Hoşuma gitti. Sağlıkla kullansınlar :)

    YanıtlaSil
  9. Sade, şık ve huzurlu karelermiş, güle güle kullanılsın ;)

    YanıtlaSil
  10. aaa benim mutfağımda hemen hemen aynı sadece mozaiklerim dikdörtgen.. bu mutfakla ilgili anımızda var. ben bu renkleri beğendim. babamı aradım renkleri seçtim kırmızı beyaz olacak dedim karşıdan şöyle bir ses NEEEEE kırmızı mutfakmı olur örnek dairedeki çok güzeldi ama ben kırmızı istiyorum. baba der ki:amaaaan sende şaşırmışsın kendini (aynen böyle dedi:)) sonra mutfak montajında ben burada değildim babamı arıyorum baba nasıl olmuş Ehhh iyiki kırmızı beyaz seçmişiz çok güzel oldu:)) sonra baba herkese anlatır bir mutfak seçtik bir renk muhteşem. bu cümle ne zaman tekrarlansa Pınar şaşkın şaşkın bakar:)) güle güle iyi günlerde kullanın..

    YanıtlaSil
  11. :)) teşekkürler mutfak benim evimden değil annemlerin evinden. ileride kendi evim olursa düşünebileceğim renkler ama:)

    YanıtlaSil
  12. güle güle otursun:)) ben perde fotografları rica ediyorum, bi gittiğinde çekip perde yazısı yazar mısın nooolur:)) perde yaptıracağım da yatak odasına,kararsızım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. unutmazsam çekeyim inşallah da gitmeme çok var belki o zamana kadar yaptırmış olursun:)

      Sil

Popüler Yayınlar

Blogroll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...