13 Haziran 2012 Çarşamba

İzleyicilerden profilime tıklayınca blogum gözükmüyor

    Eveet kısa bir süre önce bu sorunu çözmekle meşguldüm, çok şükür sonunda sorunum halloldu. Geneli değil ama aynı durumu bazı blogların profillerinde de gördüm, şimdi ise aslında basit ama beni uğraştıran çözümü sizlerle paylaşacağım.Bunun için daha çok bu siteden yararlandım ama tam tamına aynı şekilde yapmadım.

profile tıklayınca bloğun gözükmesi


Önce izleyicisi olduğumuz bir bloga giriyoruz.İzleyicilerden kendi profilimize tıklıyoruz.

bloğunuz nasıl görünür

Açılan bu pencerede ismimize tıklıyoruz(okla gösterilen yer).Önceden ayarlamış olduğum için bağlantılarda blogum gözüküyor, ayarlanmadan önce ismimden sonra direk üye olduğum siteler gözüküyordu, blogum gözükmüyordu.

izleyicilerden profilime tıklayınca blog görünmüyor

Buradan profil düzenle'yi tıklıyoruz.

 profile tıklayınca bloğum görünmüyor

Sayfanın en aşağısına inip bağlantılar'a tıklıyoruz.


En aşağıda açılan minik pencereden  Özel bağlantı ekle'yi seçiyoruz.

profil blog sorunu çözümü

Burada 2 tane kutucuk açılıyor.Üstteki -etiket yazan yere- blogumuzun ismini giriyoruz.Onun altındaki- url -yazan yere de blogumuzun adresinizi giriyoruz ve kaydet diyoruz.Herkese açık olarak ayarladığımızı da unutmayalım:) İşte bu kadaaaaarrr:)

18 yorum:

  1. bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.fakat bende profili düzenleden sonraki kısım farklı çıkıyor. sizinki gibi değil anlayamadım:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben sizin profilinize tıkladım az önce, bağlantılarda blogunuz gözüküyor yani bir sorun yok o yüzden düzeltmeniz gereken bir şey yok:)

      Sil
  2. peki bu +google diye bir şey var,sanırım sizin profiliniz o şekilde.öneriyor musunuz?bloğu çözmeye uğraşıyorum,şablonlar vs. ekleyemiyorum istediğim gibi.açıkçası kimseye de sormadım.siz böyle bir yazı paylaştığınız için rahatça sorabiliyorum?

    YanıtlaSil
  3. benim profilim o şekilde değil, o yüzden bir yorum yapamayacağım.Ama burdan yorumları okuyup, profili google+ olan varsa bizleri bilgilendirebilir diyelim.

    YanıtlaSil
  4. merhaba arkadaslar google+ Facebook’a rakip olmak için Google tarafından geliştirilen yeni bir sosyal ağ. Temelde işlevi arkadaş oluşturmak ve bunlarla paylaşımlar yapmak (aynen Facebook’ta olduğu gibi).

    bloggerla aslinda pekde alakasi yok bence

    benim blogumada beklerim
    http://tatlikiraz.blogspot.nl/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederiz bilgilendirme için:) peki geliyorum şimdi:)

      Sil
  5. çok faydalı bilgi, teşekkürler. ben de kontrol ettim, görünüyor benimki. ama blogunun linki görünmeyen izleyicilerimi google'da aramakla uğraşıyordum şimdiye kadar!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet, izleyicilerin profilinde blogları görünmeyince, blogu var mı yok mu bilemiyoruz,bu yüzden onlara ulaşma olasılığı da düşük oluyor.faydalı olabildiysem çok sevinirim:)

      Sil
  6. Teşekkürler bilgi için. Bende de bu sorun varmış, verdiğiniz linkten de yararlanarak çözdüm.

    YanıtlaSil
  7. deli olucaaaam:)) uyarınız üzerine sabahtan beri büyük bir dikkatle yapıyorum bu işlemi fakat hala göremiyorum bağlantımı:(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah Allah, neden olmuyor acaba? ben bu şekilde çözdüm sorunu.bir de yazıda link verdim oraya da bak istersen.en son kısımda örn:
      etiket:evimbenimatolyem
      url:http://evimbenimatolyem.blogspot.com
      bu şekilde olacak ve herkese açık kısmı işaretli olacak.olmuyorsa her şeyi silip bir daha dene istersen.

      Sil
  8. Ya bu benim en büyük sorunum yazını görünce çok sevindim ama bende ismimin üzezrini hiç tıklayamıyorumki ne yapmam lazım biliyomusun:)) paylaşımın için çok teşekkürler
    http://znurundunyasi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  9. oturum aç , google'a tıkla. sağ üst köşede profil resmin gözükür onun sağındaki küçük üçgen imgesine tıkla ordan profili göster de. profiline girdikten sonra yukarıda anlatıldığı gibi dene . inşallah olur:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çokkk teşekkür ederim sonunda oldu:)) ayrca bloguma hoşgeldin....

      Sil
    2. hoşbulduk, sen de hoşgeldin. sorunun hallolmasına sevindim:)

      Sil
  10. Teşekkür ederimmmmm :) Harikasın.

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar

Blogroll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...