15 Şubat 2013 Cuma

Keseler Yerlerini Bulmuş! :)

kumaş kese, bebek şekeri alternatifi

Sahibine ulaşan ürünlerimdem...

Böyle geri dönüşler çok hoş... Epey zaman oldu bu keseleri yapalı.Hatırlayanlarınız olacaktır. İçleri boş olarak göndermiştim.Çünkü sahibi, farklı bir şekilde dolduracaktı.


Kızı Melisa için, çay süzgeçleri içinde "Melisa Çayı"...

Anne adaylarına da değişik bir fikir olabilir :)

Selen Hanım'a fotoğrafları gönderdiği için çok teşekkür ediyorum.

Not: 2-3 aylık bir ara vereceğimden dolayı yeni sipariş kabul edemiyorum.Ondan mıdır nedir, yapıp gönderdiğim ürünlerin fotoğraflarını yüklerken biraz tembellik ediyorum bu ara.

Not2: Geçen hafta sonu Ankara Siteleri gezdik eşimle. Harika mobilyalar buldum.Yardımcı olan, adres veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Kısmet olursa bu hafta sonu karar verip almayı düşünüyoruz.İnşallah onunla ilgili de bir post yapmayı düşünüyorum.

Şimdilik kalın sağlıcakla :)

4 yorum:

  1. Merhaba,
    Çalışmalarınız çok horş takip ediyorum en kısa zamanda yeni paylaşımlarınızı görmek isterim. Size bir şey sormak istiyorum benim de blog um var ama şablonunu bir türlü böyle oluşturamıyorum. "Bunlar da ilginizi çekebilir" pencerelerini nasıl oluşturuyorsunuz. Ben ne yaptıysam bulamadım bu bölümü. bir de "buradan" dediğinizde istediğiniz adrese nasıl yönlendirebiliyorsunuz.

    Şimdiden teşekkürler. İyi günler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba geç cevap için kusura bakmayın."Buradan" diyip adrese bağlamak için, yeni yayın oluşturduğumuz sayfada istediğimiz kelimeyi seçiyoruz.Üst tarafta, zincir şekli var(bağla diye) onu seçip açılan pencereye istediğimiz adresi yazıyoruz."Bunlar da ilginizi çekebilir" ise degmesinyagliboya'da görmüştüm şimdi hatırlamıyorum nasıl yaptığımı.umarım yardımcı olabilmişimdir.Resimle anlatmak isterdim ama vaktim yok malesef.
      Sevgiler...

      Sil
  2. hem fikir olarak hem uygulama olarak çok güzel olmuş.ellerine sağlık.

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar

Blogroll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...